Despre noi

CINE SUNTEM

Definim realitati noi ridicand constructii

IMAD CONSTRUCT reprezinta mai mult decat o firma de constructii. Suntem o echipa bine sudata, formata din oameni care privesc in aceeasi directie - construim responsabil pentru un viitor mai puternic.

Peste 30 de colaboratori ne sustin cu materiale de calitate si solutii constructive eficiente pentru realizarea tuturor obiectivelor tale!

Suntem pe piata din Romania din anul 2012, timp in care am pus constribuit la realizarea a 28 de proiecte de succes. In prezent avem peste 50 de muncitori, care pun umarul, zi de zi, la schimbarea in bine a acestui mediu.

ISO
ISO

Specialistii nostrii iti stau mereu la dispozitie

Cere o oferta

Ce facem

De la idee la rezultat, suntem alaturi de tine cu cele solutiile adecvate necesitatilor tale.

Icon

Constructii

  • cladiri rezidentiale si cladiri nerezidentiale;
  • constructii speciale, de la pasaje si poduri, pana la subtraversari, translatari sau consolidari imobile, chiar si fundatii speciale, foraje pentru alimentarea cu apa;
  • constructii edilitare, cum ar fi statiile de epurare a apelor uzate si tratarea apei potabile, crearea de retele de apa si canalizare, etc;
  • constructii hidrotehnice, precum baraje, crearea de diguri, aparari de maluri si regularizari de rauri.
Vezi mai mult
Icon

Demolari

Uneori, actiunile de demolari a constructiilor deja existente devin necesare pentru a face loc unor noi construcii, care sa puna in valoare spatiul. Indiferent de tipul de demolare de care ai nevoie, trebuie sa stii ca avem la dispozitie utilaje performante, pentru ca actiunea sa fie una cat mai putin invaziva pentru mediul inconjurator.

Vezi mai mult
Icon

Amenajari interioare si exterioare

Odata cu finalizarea lucrarilor de constructie, este important sa fie realizare actiuni de amenajare a interiorului si a exteriorului care sa aduce confort si functionalitate spatiilor nou create. Desigur, designul este un aspect important dupa care ne ghidam, dar mai presus de asta, punem accent pe calitatea materialelor si maximixarea potentialului oricarui tip de spatiu.

Vezi mai mult

Viziune, misiune, valori

Definim realitati noi ridicand constructii

Viziune

Privim in acceasi directie! La fel ca tine, si noi urmarim sa obtinem imbunatatirea calitatii vietii. Ne-am dat seama ca fiecare dintre noi putem contribui la acest lucru, de aceea lucram si cu responsabilitate, folosind doar materiale de cea mai buna calitate si cele mai eficiente tehnici de constructie. Suntem dependenti de performanta si de eficientizarea procesului de lucru, in fiecare etapa a sa.

Misiune

Scopul nostru este sa aducem valoare pe termen lung pentru clientii, angajatii si partenerii nostri, precum si pentru societatea in care traim, in ansamblu. Avem toate perspectivele orientate catre obtinerea de rezultate excelente, indiferent de complexitatea sau scopul proiectului in care suntem implicati.

Valori

Responsabilitate. Performanta. Sustenabilitate. Sunt cele trei cuvinte care ne definesc intreaga activitate, de la inceputuri si pana in prezent. Credem cu tarie ca doar o activitate care are la baza obiective specifice poate aduce rezultate bune pe termen lung. Adaptam si eficientizam, planificam si actionam, urmarim rezultate si optimizam.