Constructii

O singura echipa - posibilitati nelimitate de constructii

Activand in domeniul vast al constructiilor din anul 2012, IMAD Construct este una dintre companiile private de constructii, care asigura multiple servicii specifice acestei sfere de activitate. Echipa IMAD Construct cunoaste complexitatea acestei piete, aflate in continua evolutie la nivel global, atat ca tehnici utilizate, cat si ca resurse si echipamente performante dezvoltate constant, astfel ca are ca misiune acoperirea gamei complete de servicii si lucrari. Totodata, compania vizeaza instruirea constanta a personalului, precum si optimizarea permanenta a tehnologiei utilizate.

Serviciile noastre

Icon

Cladiri rezidentiale si nerezidentiale

IMAD Construct preia si executa deopotriva cladiri nerezidentiale si rezidential...

Vezi mai mult
Icon

Constructii edilitare

Cele mai multe companii de constructii se axeaza pe realizarea cladirilor rezide...

Vezi mai mult
Icon

Constructii speciale

Lucrarile si serviciile prestate de echipa IMAD cuprind, pe langa sfera construc...

Vezi mai mult
Icon

Constructii hidrotehnice

Constructiile hidrotehnice se refera la lucrarile de aductiune si la proiectele ...

Vezi mai mult

Pentru fiecare proiect preluat, echipa realizeaza un calcul real al resurselor necesare implicate, perioada de lucru estimativa, necesitatea personalului specializat si a echipamentelor tehnologice potrivite, pentru efectuarea anumitor lucrari.

Portofoliul de lucrari acopera toata gama de lucrari de constructii, incepand cu demolarea cladirilor care nu mai pot fi reabilitate, constructia completa a cladirilor si pana la realizarea lucrarilor detaliate de amenajari interioare si finisaj:

 • cladiri rezidentiale si cladiri nerezidentiale;
 • constructii speciale: pasaje, poduri, subtraversari, translatari sau consolidari imobile, fundatii speciale, foraje pentru alimentarea cu apa;
 • constructii edilitare: statii de epurare ape uzate si tratare a apei potabile, retele de apa si canal, retele termoficare si drumuri;
 • constructii hidrotehnice: baraje, indiguiri, aparari de malui si regularizari de rauri;
 • - demolarea constructiilor.
 • lucrari de instalatii sanitare si instalatii electrice;
 • sisteme de incalzire si aer conditionar;
 • lucrari de tamplarie si dulgherie;
 • lucrari de ipsoserie;
 • lucrari de pardoserie si placare a peretilor;
 • montarea de geamuri;
 • lucrari de finisaje;
 • zugraveli si vopsitorie.

IMAD Construct asigura fiabilitatea si durabilitatea proiectelor preluate - lucrarile, sistemele si cladirile realizate – prin modalitatile inteligente de selectie a materialelor de lucru si alocarea sarcinilor si lucrarilor angajatilor specializati in fiecare arie cuprinsa de domeniul constructiilor.

In contextul concurentei actuale resimtite de fiecare firma care activeaza in domeniul constructiilor, specialistii IMAD se diferentiaza de alte companii prin valorile impartasite de toti membrii echipei: profesionalism, dedicare, calificare pentr fiecare tip de lucrare; la care se alatura managementul profesionist, certificarile de specialitate, logistica moderna si echipamente complete.

Utilizarea celor mai noi tehnologii inseamna, in zilele noastre, un rezultat durabil, indiferent de serviciile necesare proiectelor clientilor solicitanti.

In prezent, echipa este alcatuita din 45 de lucratori, iar proiectele sunt realizate prin colaborarile consolidate cu cei peste 30 de parteneri, care asigura stocul de materiale de constructii necesare.

Oricare este tipul de proiect de constructii, beneficiarii vor prefera sa lucreze cu o companie pentru realizarea tuturor lucrarilor, de la turnarea fundatiei si pana la realizarea instalatiilor electrice si sanitare. Un proiect complet realizat de aceeasi echipa inseamna continuitatea serviciilor calitative, reflectate in rezultatu, final.

Mai mult, IMAD Construct este o companie care asigura servicii complexe, putand executa proiecte cu utilizare publica – lucrarile specifice constructiilor edilitare. In mod evident, responsabilitatea realizarii unor proiecte consolidate este mare, fiind nevoie de personal calificat, proiectare corespunzatoare, iar materialele de constructii cu care se lucreaza trebuie sa fie de calitate superioara.

Operatorii IMAD Construct sunt disponibili pentru preluarea cererilor de proiect, fiind la dispozitia clientilor pentru furnizarea informatiilor de care au nevoie pentru a se decide in legatura cu demararea proiectului.