Amenajari interioare si exterioare

Amenajari interioare si exterioare

In momentul in care este proiectat interiorul unei cladiri, echipa de constructii vizualizeaza toate detaliile, de la finisajele peretilor si pana la alegerea tipului de pardoseala si al usilor exterioare si interioare. Serviciile de amenajari interioare si exterioare sunt oferite pentru toate categoriile de constructii – cladiri rezidentiale, societati comerciale, spatii birouri, hale, spatii industriale.

Serviciile noastre

Icon

Lucrari de instalatii electrice

Instalatia electrica reprezinta o etapa cheie in proiectarea interiorului unui s...

Vezi mai mult
Icon

Lucrari de instalatii sanitare

Proiectul instalatiei sanitare trebuie conceput inca de cand este gandit proiect...

Vezi mai mult
Icon

Lucrari de incalzire si aer conditionat

Optimizarea temperaturilor interioare reprezinta, alaturi de sistemul electric s...

Vezi mai mult
Icon

Lucrari de ipsoserie

Orice lucrare de ipsoserie este efectuata printre ultimele etape de constructie,...

Vezi mai mult
Icon

Lucrari de tamplarie si dulgherie

Finisajele unei constructii inseamna indemanare, estetica, respectarea planului ...

Vezi mai mult
Icon

Lucrari de pardosire si placarea peretilor

Atunci cand lucrarile de constructie sunt finalizate, se va trece la urmatoarea ...

Vezi mai mult
Icon

Lucrari de vopsitorie, zugraveli si montari de geamuri

Pentru a trece la aceasta faza de executie a lucrarilor, conditiile tehnice ale ...

Vezi mai mult
Icon

Lucrari de finisaje

Lucrarile de finisaj reprezinta etapa finala a constructiei, fiind divizata in m...

Vezi mai mult
Icon

Hidroizolatii

Aspecte importante ce trebuie luate in calcul ...

Vezi mai mult
Icon

Termohidroizolatii

Elemente de luat in seama intr-un proiect de termohidroizolatie...

Vezi mai mult

Echipa IMAD Construct este specializate pentru executia tuturor lucrarilor de amenajare – interioara si exterioara, cuprinzand:

  • Lucrari de instalatii electrice
  • Lucrari de instalatii sanitare
  • Lucrari de incalzide si aer conditionat
  • Lucrari de ipsoserie
  • Lucrari de tamplarie si dulgherie
  • Lucrari de pardoserie si placarea peretilor
  • Lucrari vopsitorie, zugraveli si montari geamuri
  • Lucrari de finisaje

Mai exact, serviciile de amenajare interioara cuprind realizarea peretilor si tavanelor, placarea cu faianta, gresie, alegerea pardoselilor, efectuarea instalatiilor electrice, sanitare si a celor termice, gletuire, zuvraveli, la care se adauga si lucrarile de montaj usi, ferestre. In ceea ce priveste lucrarile de amenajare exterioara, acestea acopera lucrarile de tencuiala, zidarie, placare si termoizolatie cu polistiren, precum si alte lucrari mai complexe, conform cerintelor proiectului si a dorintelor beneficiarilor cladirii (mansardare, realizarea unei terase, izolatie teresa etc).

Toate categoriile de lucrari sunt efectuate atat pentru constructii de la zero, cladiri la rosu, dar si pentru solicitarile de reparatie.

Pentru estimarea costurilor, doar unul dintre membrii echipei IMAD poate comunica un pret aproximativ, tinand cont de solicitarea transmisa, complexitarea lucrarilor care trebuie efectuate, urgenta proiectului si alte exigente comunicate de catre client.

Pentru orice proiect de amenajare preluat, echipa IMAD Construct vizeaza performanta prin prisma lucrarilor efectuate, respectand intotdeauna cerintele clientilor. Succesul oricarui proiect este rezultatul unei colaborari productive – munca in echipa, materiale de calitate si toata aparatura si echipamentele necesare pentru finisaje de exceptie.

Calitatea materialelor, mijloacele tehnologice actualizate constant, alaturi de calitatea serviciilor prestate, reprezinta valoarea pe care lucrarile efectuate de echipa IMAD o confera constructiilor amenajate. In plus, pentru ca fiecare proiect este unic, echipa desemnata pentru executia lucrarilor de amenajare interioara si/sau exterioara va gasi cele mai mult solutii si abordari de lucru, astfel incat rezultatul sa fie cel la care se asteapta clientii.

Bineinteles ca este ideal ca unul dintre apropiati sa fie priceput la cateva lucrari de amenajare si sa se ocupe uneori de micile retusuri, insa nu toate lucrarile de amenajare pot fi realizate de persoanele care cocheteaza cu proiectele de amenajare. De altfel, nu este deloc recomandat ca instalatia sanitara ori cea electrica sa fie realizate de un amator. Cele mai multe incidente sunt rezultatul unor lucrari defectuoase, care nu doar ca inseamna costuri suplimentare de corectare, dar pot pune in pericol viata celor care utilizeaza un anumit spatiu.

Clientii trebuie sa retina cel mai important lucru: atunci cand este vorba despre siguranta si confortul constructiei, nu este loc de compromisuri. Asadar, este mult mai inteligent sa se lucreze de la inceput cu o firma specializata, care aloca un specialist pentru fiecare dintre tipurile de lucrari de amenajare.